Armbandsfond

Lovis armbandsfond

Sommarens familjehelg på Öland rivstartade genom att Lovis Strömsund 10 år, tillsammans med sina föräldrar och storebror berättade att de ville donera en summa på 21 000 kronor till Svenska Marfanföreningen! Efter detta tillfälle har det kommit ytterligare 10 500!

Lovis har tillverkat armband och sålt dem för ändamålet forskning och utbildning

avseende Marfans Syndrom.

Styrelsen beslutade på ett styrelsemöte den 16 augusti 2016 att starta en fond som heter Lovis armbandsfond där donationen sätts in. Styrelsen beslutade även att användandet av pengarna kommer att ske i samråd med Lovis och hennes föräldrar. Eventuella kommande donationer av ytterligare armbandsförsäljning kommer att sättas

in på fonden.

Är du intresserad av att stödja forskning och utbildning avseende Marfans Syndrom ska du självklart köpa ett armband! Enklast gör du det genom att gå in på Facebook och beställa via sidan Lovis armbandsfond ”Marfan Syndrome armband”.

Har du inte Facebook beställer du via mail: ida_olsson60@hotmail.com

Armbanden kostar 100:-/styck, 110:-/styck om de ska skickas.

Det finns olika storlekar, XS,S,M,L,XL.

Du kan även få välja färg på armbandens hjärtan har Lovis lovat.