Home sprincle

Svenska Marfanföreningen bildades 1993 gemensamt av läkare och patienter.Vi är en patientförening för personer med Marfans syndrom och andra liknande tillstånd,

samt deras anhöriga. Här kan du hitta mer information om sjukdomen och om föreningen.

Föreningens mål är att:

• erbjuda stöd till personer som har syndromet och deras närstående
  • kontakta dem för att ta reda på deras hjälpbehov
  • verka för deras intressen hos myndigheter och institutioner
  • sprida kunskap om syndromet
  • främja forskning kring syndromet
  • hålla kontakt med Marfanföreningar i andra länder
  • hålla kontakt med andra handikappföreningar

Föreningen består av både patienter och anhöriga och har 155 huvudmedlemmar och 112 familjemedlemmar. Medlemstidningen kommer ut fyra gånger per år.

Made for you with love

Lorem ipsum dolor sit amet quam duis sodales quisquam etiam nam ipsum nec vestibulum mauris fringilla a interdum sodales praesent amet ante lorem id pede mauris nisi dui ullamcorper hac orci venenatis nibh sed amet volutpat cursus laoreet pellentesques amet tristique parturient massa ut diam faucibus.

Birthday Cakes

Lorem ipsum dolor sit amet quisquam sodales etiam duis nam fringilla a interdum.

Wedding Cakes

Custom Cakes

Delicious Donuts

Fruit Tarts

Nyheter & arrangemang

Lorem ipsum sodales sit amet quam duis.

Contact Details

8901 Marmora Road, 89GR Glasgow, D04

Follow us

Lorem ipsum dolor a sodales quam duis sodales quisquam nec mauris fringilla.

Lorem ipsum sodales sit amet quam duis.

123 - 456 - 7890